Design & Creative Strategy

It´s an honor for SignDesign Comm to devise and create the artwork of our clients. Here are a few examples of artworks SignDesign Comm.

Digital imaging & Illustration

SignDesign Comm also in photography, digital imaging and illustration business, which are main fundamental design material for clients needs.

Video Editing & Motion

SignDesign Comm also in video editing and motion business follow client needs to fulfill in media presentations and documentations needs.

 
 

In the first step we will make a questioner to know core of the company then to learn about competitor also. The purpose of this step is to have detail information and expectancy of the company.

Research

After learning all the information furthermore we change information become an action plan that contain with budget, timeline and kind of media which suitable for the purpose of the project.

Plan

In this step we are start to devise the strategy, concept design in rough to have the shape. Then we keep searching creative idea until we have the best solution.

Brainstorm

Final step is to execute the idea into a design. The ability of art, intuition and technical capabilities are a major factor for getting the best design and right on target.

Design & Execute
 
 
Want to say hello?

Adress:Komp. Raya Housing Blok G - 4 Pondok Gede, Bekasi 17411

Phone:+62 21 849 77542

Fax:+62 21 849 77542

Phone:+62 888 0862 0288

Email: hello@disigndesign.com

Website: http://disigndesign.com

Are you human?

captcha

LATEST POST

biasa bisa ke hebat..

Ada yg bilang kalo bakat itu mesin kecerdasan dominan otak yang dibawa sejak lahir.. Dari baca2, ada juga yang beranggapan kalo bakat adalah passion itu sendiri.. Hmm, yang ini oke juga nih.. Karena mengerjakan sesuatu tanpa passion, nggak akan bisa mencapai tingkat master / ahli.. Lantas, kalo orang lain melihat kita tanpa keahlian tertentu, maka […] Read more

Kreativitas & Al Qur’an..

Karena pernah ngajar kreativitas satu semester, gw jadi kepo.. Udah agak lama di kepala gw timbul pertanyaan kayak gini: “Ada nggak sih ayat2 di Al Qur’an yang bisa berkaitan dengan kreativitas ?”.. Bukankah ada banyak sekali hal di dalam situ ??.. Apalagi hal2 yang berbau science, bisa jadi malah bertaburan.. Beneran loh, ternyata ada ayat2 […] Read more

Nov, 26, 2015

0

break established pattern

Nov, 19, 2015

0